Alle mennesker er vakre – det gjelder bare å fange dem i det riktige øyeblikket!

Portrett:

Når jeg fotograferer mennesker streber jeg etter å fange den fineste utgaven av personen. Vi kan alle se mindre bra ut, som for eksempel når vi er slitne, syke eller uopplagte. På samme måte har vi en bra utgave av oss selv. Denne prøver jeg å fange på bildet. Andre ganger kan det være personligheten som skal frem på godt og vondt, en følelse skal formidles eller en historie som blir fortalt ved bilde av personen i et spesifikt miljø.

 

Dokumentar:

Jeg fotografer gjerne på arrangementer (for eksempel workshops, konferanser og lignende). Ved slike anledninger er det stemningen som skal fanges. Jeg er ”flue på veggen” og fotograferer menneskene, samspillet dem i mellom, omgivelser og detaljer.

 

Gatefoto:

Jeg liker å fotografere mennesker og livet på gaten både i Norge og i andre land. Slike gatebilder tar betrakteren med på en reise og forteller en historie.

 

Natur:

Når jeg fotograferer natur, foretrekker jeg ofte makro eller nærfotografering. Med denne typen fotografering kan du oppdage et univers av vakre former og farger hvor som helst; i den skitne grøftekanten, på verandaen, på naboens båt, i nærmeste busk eller i colaglasset ditt (som i bildet nedenfor).

 

Følg meg gjerne i sosiale medier. Trykk på ikonene nederst på siden for å komme til mine profiler.